Internationell Flytt

I denna föränderliga värld med konstant stigande marknadsintegrering ställs allt högre krav på rörlig personal. Internationellt förflyttande av personal är ett specialområde som kräver bred kunskap och expertis gällande gränser, kulturer och internationella lagar.

Det är därför vi på G-Solutions har en avdelning som hanterar Internationella flyttningar som del av vårt växande servicepaket. Detta kompletterar vårt tjänsteutbud inom sjöfart och logistik och understryker vårt anspråk som er” logistikpartner till och från alla världens hörn”.

Vårt team har mångårig erfarenhet inom Internationella flyttar. Genom att utse en flyttningsansvarig som kontrollerar flytten kan vi erbjuda komplett guidning från start till mål. Detta inkluderar förundersökning, bokning och spårning av lösöret, dokumentation och destinationsleverans.

slider2

Global Freight Solutions AB är medlem i IAM (International Association of Movers). IAM är förflyttnings- och speditionsbranschens största globala handelsorganisation.

Eftersom Global Freight Solutions AB är en licensierad IATA Cargo-agent har vi möjlighet att snabbt boka flyttningsuppdrag med mycket korta ledtider via vårt nätverk av flygfraktbolag.

IAM_Blue-e1412946092553

iata-cargoagent-rgb