Er sjöspeditör

G-Solutions kan erbjuda alla typer av sjöbaserade tjänster inklusive: Roll On/Roll Off, High and Heavy, styckegods, projektlast och containersjöfart (FCL/LCL). Alla tjänster som erbjuds sker i ett stort nätverk av linjerederier, transportörer och NVOCC som vi kontinuerligt samarbetar med.

WakeCrop

Er flygspeditör

Som licensierad IATA-fraktagent erbjuder G-Solutions snabb och smidig flygtransport av gods till världens alla hörn. Vår IATA-licens gör det möjligt för oss att transportera med världens mest tillförlitliga flygbolag som resulterar i punktlighet och snabb hantering.
Vi fraktar allt från farligt gods och konsolideringar till skeppsdelar/skeppsreservdelar, maskineri och mässgods där tidsfaktorn ständigt är i fokus. Vi erbjuder även frakttjänster såsom specialkurirpersonal, chartertjänster och flygtullhantering.

shutterstock_59193778

Er landspeditör

Vi arrangerar dörr till dörr lösningar med vägtransporter och terminal till terminal lösning med tågtransporter. Våra egna team av transportexperter kan erbjuda snabba och effektiva lösningar till era landbaserade behov. Vi kan även erbjuda kombination av olika transportslag, det vill säga intermodala och multimodala logistiklösningar ända fram till slutdestination.

Dokumentation, försäkring, terminaltjänster (stuff/stripp/lagring) och tullformaliteter gör våra speditionspaket kompletta.

iStock_Lastbil