G-Solutions är en oberoende fraktmäklare och rederiagent som erbjuder skräddarsydda transport- och logistiklösningar till alla typer av kunder, oavsett adress i världen. Detta speglar även vår slogan ”Din logistikpartner till och från alla världens hörn”.

texas-desert

Global Freight Solutions är en del av STL Group och grundades i Göteborg år 2006 för att erbjuda spedition och dörr till dörr leveranser. Sedan starten har G-Solutions vuxit till fler än 30 anställda och samtidigt etablerat ytterligare kontor i både Stockholm och Helsingfors i Finland.

Med den tillväxt G-Solutions haft har vi stärkt vår position som tillförlitlig fraktmäklare och våra transporter har utvecklats med fokus på kostnadseffektivitet och miljömedvetenhet. Med en bra dialog och närhet till kunden genereras en trygghet för att säkra transporter utförs genom både hög expertis och uppmärksamhet inom de olika transportsätten.

Med hjälp av lång erfarenhet bland de anställda har vi utvecklat ett antal specialprodukter som är mycket uppskattade på marknaden. Utöver speditionsverksamheten är vi dessutom stolt agent och representant för tillförlitliga rederier såsom X-press Feeders och Flota Suardiaz.

G-Solutions är det självklara valet för fraktägare, skeppare och speditörer som söker en oberoende fraktmäklare. G-Solutions erbjuder och tillhandahåller alla tänkbara logistiktjänster för att våra lösningar skall vara optimala för kunden.