Allt i Transport förvärvar G-Moving

Allt i Transport & Spedition AB förvärvar G Moving, en del av G-Solutions (Global Freight Solutions AB) och STL Group i Göteborg. Grunden för samgåendet är att företagens sammantagna kompetens, produktionskapacitet och kundbas bildar Sveriges ledande flyttserviceföretag – nu med kapacitet att matcha även branschens mest framgångsrika företag internationellt. 

AiT har bedrivit verksamhet sedan 2003 och är idag Sveriges ledande leverantör av flyttservicetjänster inom offentlig verksamhet men även en betydande aktör mot den privata företagsmarknaden. Exempel på några av AiT:s stora och befintliga kunder är: Stockholms läns landsting, Uppsala kommun och Kronofogdemyndigheten.

G-Moving är specialiserade på utlandsflytt och är en del av G-Solutions (Global Freight Solutions AB) och STL Group. G-Solutions grundades i Göteborg år 2006 för att erbjuda spedition och dörr till dörr-leveranser. G-Moving har genom åren arbetat med många stora internationella kunder och är idag huvudleverantör för flera multinationella koncerner samt flertalet ambassader.

 

Vänligen kontakta:

Per Hansson
VD Allt i Transport
per@alltitransport.com
+46 734 11000

Johan Moerth
VD Global Freight Solutions
johan.moerth@gsolutions.se
+46 706 224 679

Bertil Rådström
G-Moving Team Leader
bertil.radstrom@gmoving.se
+46 702 860 440

Comments for this post are closed.