Ny avdelning för mässgods

G-Solutions är stolta över att få presentera en ny avdelning för mäss- och utställningsgods.

Med denna nya avdelning kan vi nu erbjuda kompletta transport- och logistiktjänster för att transportera utställningsmaterial från dörr till monter och tillbaka, eller vidare till nästa destination.

Vi är specialiserade på att hantera mässgods och kan som oberoende transportör hitta den mest kostnadseffektiva och miljömedvetna transportlösningen.

Kvalitet och omsorg är några av våra kärnvärden och vi hanterar varje transport med totalt engagemang och stor omsorg eftersom vi verkligen förstår vikten av att godset levereras i tid.

Som en IATA-licensierad flygfraktmäklare kan G-Solutions snabbt och säkert transportera utställningsgodset till internationella mässor och utställningar inom den föreskrivna tiden. Transporter till sjöss eller land erbjuds givetvis också vid mindre brådskande transporter.

Dörr-Monter-Dörr:
Vi erbjuder globala transport- och logistiklösningar för mässor och events från dörr till monter och tillbaka. Vi följer ditt gods hela vägen från lastning till leverans till er monter, och är alltid i direktkontakt med mässanläggningarna.

Lagring:
Om ni behöver förvara ert emballage under mässan så hjälper vi till med det.

Frakt:
Oavsett om ditt gods transporteras nationellt eller internationellt, via flyg, båt eller bil eller en kombination av dessa, kommer vi enkelt hitta den bästa lösningen för dig.

Transportförsäkring:
Vi rekommenderar transportförsäkring och kan tillhandahålla detta om det behövs.

Tullklarering:
Vi hjälper till med alla nödvändiga dokument som krävs för din sändning.

Globalt nätverk:
Tack vare ett omfattande nätverk och utvalda leverantörer kan G-Solutions erbjuda ett komplett servicepaket.

Vänligen kontakta oss för mer information: fairs@gsolutions.se

Comments for this post are closed.